info

Vigtige informationer

Booking og aflysning

Når du bestiller en tid betaler du et booking gebyr, som trækkes fra prisen som du betaler på selve tatoveringsdagen.

Hvis du ikke møde op på dagen eller aflyser for sent tilbagebetales eller flyttes gebyret ikke. Hvis du bliver syg på selve dagen, kan gebyret kun flyttes en gang til en ny tid. Har du brug for at ændre planer, så kontakt os senest 24 timer før den planlagte tid.

Hvem skal tatovere dig?

Start med at se tatovørernes arbejde igennem og find den stil der passer dig bedst. Skriv eller ring til os og hav afklaret hvor tatoveringen skal sidde, hvor stor og om den skal være med eller uden farve. Så kan vi nemmere finde ud af hvad den vil koste og hvor lang tid den ca. vil tage.

På selve dagen

Mød helst op udvidet, nyvasket og iført blødt behageligt tøj. Du skal også have spist inden for de sidste 2 timer, samt medbringe søde snacks og drikkelse. Så du ikke går sukkerkold. Hvis det er en session der tager flere timer, er det en god idé at tage en tablet og hovedtelefoner med eller evt. en bog. Du må gerne have en ven med også.

Efterbehandling

Du vil få film på, når din tatovering er færdig, som meget gerne må sidde på 3-5 dage. Hvis filmen løsner sig og der kan komme luft ind til tatoveringen skal du tage hele filmen af med det samme, vaske den tørre forsigtigt med et rent stykke køkkenrulle og smøre den med et let lag af tatoveringscreme. De første 3 uger skal du undgå klorvand, saltvand og solbadning.

Rør kun din nylavede tatovering med rene fingre, hold dyr og andet der kan have bakterier væk fra såret. Det er vigtigt at holde det rent så der ikke går betændelse i. Hvis der opstår komplikationer eller du har spørgsmål, så skriv eller ring til os så vi kan hjælpe dig.

Gavekort

Du kan købe gavekort i vores butik, men de kan ikke kombineres med tilbud og de gælder 2 år.

Se billeder af vores arbejde

Kontakt os og book tid hos en dygtig tatovør

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

(+45) 30 96 12 34